24.08.2010 ... 20:37

Muutosten aika

Siirry kommentteihin

Näillä näkymin tämä blogi jää historiaan (no pun intended).

Yritykseni on nimittäin vaihtanut nimeä; uusi nimi on Flo Apps Oy ja upouusi verkkosivusto löytyy osoitteesta http://www.floapps.com. Kun myös yritykseni pitää blogia, kahden rinnakkaisen blogin ylläpito kävisi liian työlääksi.

Erityisen hoopolta kahden blogin säännöllinen ylläpito tuntuu silloin, kun käsiteltävät aiheet ovat päällekkäisiä. Parin viime vuoden ajan olen ollut hyvin kiinnostunut historia-aiheisista mashup-sovelluksista, ja yritykseni valmistaa nimenomaan tällaisia mashup-välineitä. Tämän vuoksi historia-aiheisista mashupeista kirjoittaminenkin siirtyy jatkossa yritykseni blogiin.

Jätän tämän blogin kuitenkin verkkoon, jotta jatkossakin satunnaiset lukijat voivat löytää nämä kolmen viime vuoden tuotokset hakukoneiden kautta. Ja toki jos minulle tulee sellaista historia-aiheista kirjoitettavaa, joka ei sovi yritykseni blogiin, julkaisen sen jatkossakin tällä sivustolla.

Jätä kommentti

En halua täyttää nettiä roskalla, joten kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.